Skip to content

Kom jij ons team versterken?

De afdelingen binnen Vacansoleil bundelen hun krachten om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Benieuwd hoe wij dit per afdeling doen? Lees hieronder meer over onze afdelingen.

Alles over onze afdelingen

Marketing & E-Commerce

De afdeling Marketing en E-Commerce opereert vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven en is verantwoordelijk voor de online marketing en optimalisatie van de Nederlandse én buitenlandse websites van Vacansoleil. Het team bestaat uit enthousiaste specialisten en is volop in ontwikkeling. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling marketing.

HR

De afdeling HR speelt een belangrijke rol op het gebied van binden, boeien en behouden van onze collega’s. Recruitment, employer branding en duurzame inzetbaarheid zijn onder andere onderwerpen die op de agenda staan. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling HR.

Operations

De afdeling operations houdt zich bezig met de dagelijkse operatie van de eigen accommodaties van Vacansoleil. Bewaking van de kwaliteit en het dagelijks contact met de veldmedewerkers is de hoofdtaak van deze afdeling. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling Operations.

IT

De afdeling IT heeft een sleutelrol bij het realiseren van de groeiambities van Vacansoleil. We investeren veel in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT. Hierbij worden we ondersteund door een aantal strategische partners die IT diensten verzorgen. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling IT.

Customer Service

De afdeling Customer Service vervult een belangrijke sleutelrol in het bieden van de vakanties. Dagelijks zijn zij onder andere bezig met het beantwoorden van vragen van gasten en het verwerken van boekingen. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling Customer Service.

Product & Contracting

De afdeling Product & Contracting is verantwoordelijk om de bestaande portefeuille van campingpartners van Vacansoleil te behouden en uit te bereiden. Zowel in landen waar we al jaren campingvakanties aanbieden als in nieuwe landen. Bij dit team start de keten! Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling Product & Contracting.

Finance

De afdeling Finance is het financiële en bedrijfseconomische geweten van Vacansoleil. Naast het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie is de afdeling belast met periodieke afsluitingen en maandrapportages en de administratie van de negen buitenlandse saleskantoren. Bekijk hier welke functies we hebben op de afdeling Finance.

Werken bij European Leisure Jobs

Elk jaar hebben we ruim 1200 vacatures op één van onze campings in Europa. Daar zit er ongetwijfeld een voor jou tussen! Of je nou op zoek bent naar seizoenswerk, een vakantiebaan, een stage of een vaste baan: wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.