Skip to content

Over ons

European Leisure Jobs verbindt jou met de beste werkgevers in de Europese recreatiebranche.  

Ben je een enthousiaste recreatieprofessional? En zoek je een uitdagende stage of baan? Bij ons ben je aan het juiste adres! 

Wij selecteren al ruim 50 jaar de beste medewerkers en stagiair(e)s voor Vacansoleil Camping Holidays met meer dan 500 campings in 17 Europese landen. We helpen topmedewerkers aan de leukste banen en stages in heel Europa. Heb je geen duizelingwekkend CV? Geen probleem. Wij zijn er voor ervaren én voor beginnende medewerkers. Wanneer het gaat over de bemiddeling voor stages en banen op het hoofdkantoor van Vacansoleil Camping Holidays; ook dan zijn wij jouw partner! 

Werken in de recreatie?

Werken in de recreatiebranche is ontzettend leuk. Leerzaam. Avontuurlijk. Dag in dag uit heb je contact met gasten en collega’s van allerlei nationaliteiten en leeftijden. Je werkt in een kleurrijke wereld. Wedden dat je elke dag iets nieuws ontdekt?  

"Met European Leisure Jobs heb ik echt de kans gekregen mezelf te ontwikkelen. Zij zorgden voor de juiste trainingen en gaven mij veel persoonlijke begeleiding. Voor en tijdens mijn werkzaamheden. "