Skip to content

Montage / demontage

Ontdek de leukste vacatures als montagemedewerker op meer dan 550 topcampings door bijna heel Europa.

Ben jij een echte aanpakker?

Wil jij aan de slag als montagemedewerker? Ontdek de leukste vacatures als montagemedewerker op meer dan 550 topcampings door bijna heel Europa. Het monteren of demonteren van tenten en het in elkaar zetten van bedframes, keukenkastjes en tuinmeubilair is voor jou geen probleem. 

Jij bent een echte aanpakker en op zoek naar een nieuwe uitdaging! 

Montagemedewerker in het buitenland 

Wil jij graag meerdere plekken in Europa zien? Welkom bij European Leisure Jobs! Je werkt voor een periode van zes tot acht weken op verschillende plekken in Europa. Hier help jij mee met het de opbouw van de accommodaties.  

Je hebt meerdere opties als het aankomt op montagewerk. Zo kan je aan de slag als tentenbouwer, meewerkend chauffeur voor montage, montageleider. The sky is the limit!  

Montagemedewerker

Wat doe jij als montagemedewerker? 

Sjouwen, bouwen en je mouwen opstropen. Jij weet precies hoe je de spijker op zijn kop moet slaan. Als montagemedewerker zorg jij ervoor dat de accommodaties klaar staan voordat de gasten komen. Je werkt samen in een gezellig team en samen zorgen jullie ervoor dat de gasten volop kunnen genieten van hun vakantie.  

Kampeerseizoen afgelopen? Dan gaan de demontagemedewerkers aan de slag! Na afloop van het seizoen worden alle tenten afgebroken en opgeslagen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je gaat samen met een team verschillende campings in Europa langs om alles klaar te maken voor de winterperiode. 

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

  • Ben jij het liefst de hele dag in de buitenlucht aan het werk? 

  • Vind jij het niet erg om te sjouwen met tenten? 

  • Ben je niet bang voor een beetje spierpijn? 

  • Heb jij een echte hands-on mentaliteit? 

  • Deins jij niet terug voor bouwpakket? 

 

Dan zoeken wij jou!  

Montagemedewerker

Aan de slag als (de)montagemedewerker?

Momenteel hebben wij geen open vacatures.