Skip to content

Campinghost

Wij zijn op zoek naar camping hosts die altijd vrolijk en goed gezind zijn, mouwen opstropen, fysiek in goede conditie zijn en een aangeboren drive hebben om mensen te helpen.

Ben je klaar voor het avontuur?

Als campinghost of campingbeheerder ga je via European Leisure Jobs aan de slag voor Vacansoleil. Je vindt hun luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten op meer dan 550 topcampings door bijna heel Europa. Vacansoleil wil gasten de vakantie van hun leven bezorgen. Onze campinghosts spelen hierin een belangrijke rol.

Op veel campings verhuurt Vacansoleil eigen bungalowtenten en/of stacaravans. Om de gasten van deze accommodaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, zoeken wij campinghosts en junior campinghosts die zorg dragen voor zowel de accommodaties als de gasten.

Wat doe je als campinghost?

Je ontvangt de gasten bij een speciale Vacansoleil-receptie op de camping. Je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen en wijst ze de weg. Je weet alles over de omgeving en activiteiten. En dankzij jou verblijven ze in een accommodatie die tiptop in orde is.

Campinghost

Dus hou jij ervan om:

  • Het eerste aanspreekpunt voor de gasten én een belangrijke spil in de organisatie te zijn?

  • Dag en nacht klaar te staan voor je gasten?

  • Te zorgen dat alle accommodaties er piekfijn uitzien?

  • Iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan?

Host

Lijkt het je wat om dit samen met je partner te doen?

Dat kan bij ons. Op de grotere campings ben je dan samen verantwoordelijk voor een perfect verblijf van de Vacansoleil gasten. Maar ook zijn jullie dan samen verantwoordelijk voor de junior camping-hosts en stagiaires.

Bekijk de vacatures

Momenteel hebben wij geen open vacatures.