Skip to content

Horeca

Zoek jij een horeca-baan in het buitenland? Dan ben je bij European Leisure Jobs aan het juiste adres!

Ben jij de horecatijger die wij zoeken? 

Ontdek de leukste vacatures in de horeca op meer dan 550 topcampings door bijna heel Europa. Mise-en-place… Débarrasseren… Etiquette… Jij spreekt horeca, jij bent horeca. Je kan jongleren met glazen en Gordon Ramsay is trots op de manier waarop jij je borden opmaakt.

Horeca in het buitenland 

Dat Italiaanse koffiezetapparaat kent voor jou geen geheimen en niets klinkt beter dan tinkelende Franse ijsblokjes in een groot glas fris. Een vol Spaans terras? Yes! Jouw vrolijke glimlach serveer je er gratis bij. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een horecabaan in het buitenland. 

Horeca in het buitenland

Gezocht: Chef-koks en keukenmedewerkers

Waarschijnlijk geen verrassing: ook in het buitenland zijn ze druk op zoek naar chef-koks. Maar naast deze chef-kok-vacatures, zijn er ook veel keukenhulp-vacatures voor koks en keukenmedewerkers. Lijkt je dit wel wat? Dan heb je keuze uit tal van leuke horeca-vacatures in het buitenland. 

Buitenlandse recreatiebedrijven hebben namelijk altijd behoefte aan goede horecamedewerkers. In de keuken, in het restaurant, achter de bar, op het terras. Van een pizzapunt bij de lunch tot een culinair vijfgangendiner, lekker eten en drinken hoort erbij. En de juiste keuken- en bedieningsmedewerkers maken het verschil. 

Gezocht: Gastheer en gastvrouw

Op zoek naar een vacature als gastvrouw of gastheer? Buitenlandse recreatiebedrijven zijn altijd op zoek naar gastheren en gastvrouwen die over de ambiance in de buitenlandse horeca kunnen waken.

Als gastheer of gastvrouw in het buitenland ben jij het visitekaartje én het gezicht van het recreatiebedrijf en zorg jij ervoor dat zowel gasten als lokale klanten zich helemaal welkom voelen.

Word bedieningsmedewerker

Voel jij je meer thuis in de bediening of achter de bar? Geen probleem! Er zijn genoeg vacatures om uit te kiezen! Samen met deze mensen vorm je één team. Jullie doen alles voor jullie internationale gasten. 

Bediening

Waarom horeca in het buitenland? 

Omdat je van een job met veel verantwoordelijkheid houdt. In een wereld waarin alles om service draait. Eigenlijk werk je in een omgekeerde wereld. Jij werkt wanneer anderen vrij zijn. Jij bereidt of serveert de lekkerste hapjes en drankjes, anderen genieten ervan. Maar juist daardoor word je continu omringd door vrolijke mensen. Sterker nog: jij zórgt voor al die opgewekte gezichten. 

En je staat er niet alleen voor. Je werkt in een internationaal team. Nóg een voordeel: je talenknobbel groeit met de dag! Je leert in no-time hoe je gasten uit andere landen helpt. In hun eigen taal. 

Klaar voor het avontuur?

Momenteel hebben wij geen open vacatures.