Skip to content

Animatiewerk

Lachende kinderen, blije ouders: de mooiste zomerbaan onder de warme zon!

Animatiewerk in binnen- en buitenland

Samen zorgen we voor de zomer van je leven. Je krijgt een goede training en we zorgen voor de juiste begeleiding. Lees alles over ons animatiewerk of doe eerst even een leuke animatietest. 

Ben jij geknipt voor animatiewerk? 

  • Sta jij het liefst met je gympen en een sportieve outfit op een sportterein? 

  • Hangt jouw DIY-bord op Pinterest vol met knutselwerk? 

  • Dans jij de sterren van de hemel ‘like nobody is watching’? 

  • Vervang jij zonder blikken of blozen de presentatoren van ‘Wie is de mol?’ of ‘Ik hou van Holland’? Heb je minstens twee van deze vragen met ‘yes!’ beantwoord? Bingo! Je bent geknipt voor animatiewerk! 

Animatieteam

Zie jij jezelf al in een animatieteam op een camping in het buitenland? 

Werken in een animatieteam is het leukste vakantiewerk dat er is! Elk jaar zetten we honderden animatoren aan het werk in animatieteams op campings in 16 Europese landen. 

Energiek, sportief, creatief. Zomaar een greep uit het woordenboek van animatieteams op campings. Jouw gasten – groot en klein- genieten elke dag opnieuw van een gevarieerd activiteitenaanbod. Minidisco, knutselen, speurtochten en meeleeftheater voor jongere bezoekertjes. Sport, spel en spannend spektakel voor tieners. Activiteiten voor volwassenen. En quizzen en shows voor iederéén. 

Waarom animatiewerk bij European Leisure Jobs? 

Jouw beloning na wéér een geslaagde activiteit? Die lachende snoetjes van kleine bengels. Een high-five van stoere tieners. Het applaus van de volwassenen. Jij bent hún superheld.

Dankzij jou beleven zij een toptijd. Jij werkt met diverse doelgroepen, op de leukste bestemmingen. 

Animatie
Animatie
Animatie

Jouw werkplek 

Geen bureau met opbergmappen en computerschermen. No way. Jouw kantoor heeft een zwembad, schijnwerpers en een animatiehonk. Klinkt jou dit als muziek in de oren, dan is animatiewerk jouw droombaan.  

Bekijk onze animatievacatures

Momenteel hebben wij geen open vacatures.