Skip to content

Het gezicht van de camping 

Als receptionist ben jij het visitekaartje van de camping. Bij de taken behoren onder andere het ontvangen en inschrijven van de gasten, het begeleiden naar de plaats of accommodatie, het beantwoorden van de telefoon en het geven van informatie over de camping en de omgeving. Daarnaast zorg je voor een goede service en passende oplossingen bij klachten en/of problemen. 

Receptie vacatures in het binnen- en buitenland.

Ben jij een receptionist(e) of front office medewerker op zoek naar receptievacatures? Welkom bij European Leisure Jobs! Hier vind je een groot aanbod aan receptievacatures in 16 Europese landen. Je hebt meerdere opties als het aankomt op receptiewerk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende traditionele receptiemedewerker en front-officemedewerker vacatures. Daarnaast zijn we echter ook op zoek naar medewerkers voor tijdelijk receptiewerk. Het is helemaal aan jou! 

Receptie

Het leven van een receptioniste of front-office medewerker 

Als receptiemedewerker ben je het aanspreekpunt voor alle gasten. Die o zo belangrijke allereerste indruk? Jouw taak! Bij aankomst en vertrek, tijdens hun verblijf, jij staat altijd voor de gasten klaar. Je werkt met gasten (én collega’s) uit allerlei landen. Vreemde talen? Leuk! Je switcht moeiteloos tussen Engels en Frans. Of van Duits naar Italiaans. Belangrijk: jij bent zéér servicegericht. Altijd met een lach. Je zet graag een extra stap voor je gasten. Inderdaad, receptiewerk is uitdagend.  

Ook wanneer je niet full time aan de slag wilt, hebben wij veel banen. Ideaal dus voor als je op zoek bent naar een zomerbaan, seizoensbaan of stage. De verantwoordelijkheden voor tijdelijke receptionisten zijn bijna hetzelfde als die van full-time receptiemedewerkers. 

De voordelen van receptiewerk 

Je werkt in een internationale omgeving. Bij uitstek dé plek om je talenkennis te verbeteren. Je leert snel schakelen tussen verschillende talen en taken, en je leert je hoofd koel te houden in uitdagende omstandigheden. Maar het allerbeste? Jouw gasten zijn in vakantiestemming! Ha, dat zorgt voor een vrolijk sfeertje op de werkvloer. En hey, na je werk plons je lekker zelf in het zwembad en is het terras altijd dichtbij! 

Dus: 

  • Sta jij stevig in je schoenen? 

  • Ben je een geboren multitasker? 

  • Kan jij snel schakelen in de drukte? 

  • Heb jij een grote mate van nauwkeurigheid en doe je alles met een gote glimlach? 

 

Dan zoeken wij jou!  

Receptiewerk

Ook wanneer je niet full time aan de slag wilt, hebben wij veel banen. Ideaal dus voor als je op zoek bent naar een zomerbaan, seizoensbaan of stage. De verantwoordelijkheden voor tijdelijke receptionisten zijn bijna hetzelfde als die van full-time receptiemedewerkers. 

Aan de slag als receptionist?

Momenteel hebben wij geen open vacatures.