Skip to content

Werken bij Vacansoleil

Vakantie, de leukste tijd van het jaar. Tijd om te ontdekken, te ontmoeten en te ontspannen. Wil jij jouw steentje bijdragen aan het creëren van een optimale beleving van onze gasten?

De tijd van je leven

Met een aanbod van +/- 600 topcampings is Vacansoleil marktleider in Europa, en we groeien nog steeds. Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven werken we in een ambitieus en enthousiast team dat er dagelijks voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben. Wil jij werken bij een groeiende en innovatieve organisatie? Bekijk dan onze vacatures.

Momenteel hebben wij geen open vacatures.

Waarom kiezen voor Vacansoleil?

Vacansoleil kent een platte organisatiestructuur waarbij in een informele werksfeer vriendelijk en respectvol met elkaar wordt omgegaan. Om de kwaliteit van het Vacansoleil-product continu te garanderen, worden bij Vacansoleil op vele fronten medewerkers getraind en opgeleid.

Je komt in een ambitieus en energiek bedrijf waar creativiteit en innovatie centraal staan.

We zijn een dynamische organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Je wordt met open armen ontvangen in een hecht team.

Veel werkplezier en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze afdelingen!

Bij Vacansoleil hebben we verschillende afdelingen zoals marketing en finance. De werkzaamheden zijn op iedere afdeling natuurlijk anders maar wat hetzelfde is, dat zijn de enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Die vind je bij ons overal.

Marketing & E-Commerce

HR

Operations

Klaar om te solliciteren?

Werken bij Vacansoleil betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil!

Zie jij al voor je hoe jij het verschil gaat maken bij Vacansoleil? Dan ben je klaar om te solliciteren!

Wanneer wij denken dat we een match zijn, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek; 

Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan gaan we in een tweede gesprek verder in op de vacature en het inhoudelijke gedeelte; 

Blijven we dan nog steeds allebei enthousiast, dan doen we je een aanbod; 

Na een positieve afronding van al deze stappen feliciteren we jou met je nieuwe baan!

Ervaringen van collega's

Benieuwd hoe het is om als Vacansoleil medewerker op ons kantoor te werken? Lees hier de ervaringen van je toekomstige collega's!

Meer weten?

Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over werken bij Vacansoleil? Onze recruiter Dominique vertelt je graag meer! Neem gerust contact met haar op.

Dominique van der Wardt

Corporate recruiter dvanderwardt@vacansoleil.com