Skip to content

Werken bij European Leisure Jobs

Elk jaar hebben we ruim 1200 vacatures. Daar zit er ongetwijfeld één voor jou tussen! Of je nou op zoek bent naar seizoenswerk, een vakantiebaan, een stage of een vaste baan: wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Onze vacatures

Momenteel hebben wij geen open vacatures.

Wij stellen ons voor

European Leisure Jobs is de naam. Wij zijn al meer dan 50 jaar thuis in campingvakanties en ruim 25 jaar in werving en selectie voor de recreatiebranche. Recreatie is ons vak. Een geweldig vak. European Leisure Jobs verbindt jou met de beste werkgevers in de Europese recreatiebranche. Zo selecteren we al ruim 25 jaar de beste medewerkers en stagiaires voor Vacansoleil Camping Holidays met meer dan 500 campings in 17 Europese landen.   

Wij werken iedere dag met aandacht, passie en heel veel plezier. En natuurlijk met kennis van zaken. Zoek je een geweldige (bij)baan bij Vacansoleil? Dan zit je bij ons goed. 

Bij Vacansoleil leer je meer!

Op diverse plekken hebben wij stageplaatsen en soms afstudeerplaatsen voor ambitieuze en enthousiaste stagiaires. Wij bieden je de mogelijkheid om veel zelf te doen en veel te leren. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende meewerkstage in een gezellig team? Dan is een stage bij Vacansoleil echt iets voor jou. 

Teamfoto stage
Teamfoto stage
Teamfoto stage

"Het werken met mensen, veel buiten zijn, vaak mooi weer en andere culturen zijn allemaal redenen waarom ik dit werk zo leuk vind!" 

Start jouw reis hier?

Samen met jou kijken we welke functie het beste bij je past. Het is belangrijk dat een baan goed voelt en dat je jouw kennis en talent optimaal in kan zetten. Wij helpen je graag op weg. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor de juiste training en voor persoonlijke begeleiding. Vóór en tijdens je werkzaamheden. 

Het grootste aanbod vacatures in de Europese recreatiebranche

De beste match dankzij onze jarenlange ervaring en groot internationaal netwerk

Huisvesting, salaris, training: alles goed geregeld!

Werken én plezier maken op een topbestemming in Europa

Meer weten?

Heb jij vragen over een vacature of wil jij meer weten over werken bij Vacansoleil? Onze recruiters vertellen je graag meer!

Roze Nieuwenhuis

Coördinator Recruitment

Rnieuwenhuis@vacansoleil.com

Nandita Eldermans

Internationaal Recruiter

Neldermans@vacansoleil.com