Skip to content

Teamlead Product Support

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandProduct & Contracting

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe Teamlead Product Support?


De afdeling Product is verantwoordelijk om de bestaande portefeuille van campingpartners van Vacansoleil te behouden en uit te breiden. Zowel in landen waar we al jaren campingvakanties aanbieden als in nieuwe landen. Bij dit team start de keten! Als Teamlead Product Support is het dan ook jouw taak om ervoor te zorgen dat de ingekochte campings tijdig en correct verwerkt worden en de dagelijkse business te coördineren zodat commerciële en organisatorische targets worden behaald.


De afdeling Product is een zeer dynamische afdeling, waar geen dag hetzelfde is. Het completer maken van het aanbod van Vacansoleil, afsluiten van nieuwe contracten, boekbaar maken van de campings en het onderhouden van relaties gebeurt hier. Een succesvolle samenwerking met de campings is immers de basis voor alle tevreden klanten die elk jaar hun vakantie boeken bij Vacansoleil. Jouw team bestaat uit ca. 5 Product Support medewerkers welke veelal 1-op-1 werken met de productmanagers. Het is hun taak om ervoor te zorgen dat de contracten worden opgemaakt, campings boekbaar worden gemaakt en dat vragen van zowel de campings als collega's worden beantwoord. Het is hierbij aan jou om met jouw helicopterview continu de huidige prioriteiten te bepalen en te coördineren, zowel op de afdeling Product als andere betrokken afdelingen.


Hoe ziet je dag eruit?

Al lachend loop je na de wekelijkse stand up terug naar je werkplek. Er staan voor de komende week weer veel zaken op de planning waar je energie van krijgt! Zo heeft o.a. de Product Manager Italië een prachtige nieuwe camping gecontracteerd die deze week nog live moet. Operations heeft een andere leverancier gevonden voor het bedlinnen, waardoor de prijzen van de optionele verkoop moeten worden aangepast. En wordt er deze week gestart met een nieuwe API koppeling, een project dat loopt in samenspraak met jouw collega teamlead en IT.


Nadat de mails zijn beantwoord, is het tijd voor periodieke bila's met een aantal Product Support collega's. Je bespreekt hierin wat er goed gaat, maar ook welke zaken er nog eventuele aandacht nodig hebben. Daarnaast bied je een luisterend oor indien dat nodig is. 


Na een heerlijke lunchwandeling staat er een meeting op de planning met Marketing. Hierin wordt besproken waar de prio's liggen voor het verkoopbaar maken van campings, zij moeten immers teksten en beelden toevoegen. Voor jou is het dus van groot belang dat de planningen op elkaar aansluiten. Daarnaast ben je natuurlijk altijd bezig met optimalisatie om jouw team sneller en makkelijker te laten werken. Aan het einde van de middag staat er dan ook een projectoverleg op de planning met aanpassingen die moeten worden doorgevoerd in het backoffice systeem. 

Tot slot kijk je samen met de Team Manager Product Support terug op een zeer productieve dag! 

Wat wordt jouw missie?

 • Je stuurt een deel van het Product Support team aan, met ca. 5 fte;
 • Je bent een eerste aanspreekpunt voor Product Support, binnen de afdeling en ook voor andere afdelingen;
 • Aansturen, plannen en organiseren. Met jouw enthousiasme en positieve instelling weet jij het team te motiveren en de doelstellingen te behalen;
 • Managen van de adequate verwerking van alle campingcontracten waarbij je oog hebt voor detail;
 • Samenwerken met de corporate afdelingen Yield, E-commerce, Marketing, Finance, Operations, IT en natuurlijk onze internationale saleskantoren;
 • Het voeren van individuele Bila's met je teamleden;
 • Je bent altijd bezig met optimalisatie en toont hierbij eigen inbreng en initiatief;
 • Inzet en inbreng in (multidisciplinaire) projecten;
 • Je legt verantwoording af aan de Teammanager Product Support & Partner Connections;
 • Samen met jouw collega Teamlead en Manager Product ben je onderdeel van het MT van de afdeling Product.


Vereisten

Wat zijn jouw skills?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je weet nieuwe systemen je snel eigen te maken, kennis van Maxxton is een pré;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en bij voorkeur in combinatie met Frans, Duits, Spaans of Italiaans;
 • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en beschikt over commercieel inzicht;
 • Je beschikt over helicopterview en weet ook projecten in goede banen te leiden;
 • Je bent goed in het organiseren en structuren van je werkzaamheden en werkt hierbij zeer secuur;
 • Je bent een mensen mens, met deze eigenschap weet jij ervoor te zorgen dat jouw team zich op zijn gemak voelt en samen de doelstellingen weet te behalen.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris, op basis van je ervaring.
 • 31,5 vakantiedagen; wij houden hier immers van vakantie.
 • Pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Laptop van de zaak.
 • 20% korting (maximaal €500) op een Vacansoleil-vakantie.


Zie jij jezelf al werken als Teamlead Product Support bij Vacansoleil? Solliciteer dan snel via onderstaande button of neem contact op met onze Corporate Recruiter Dominique. 

Meer weten?

Heb jij vragen over deze vacature of wil jij meer weten over werken bij Vacansoleil? Onze recruiters vertellen je graag meer!

Roze Nieuwenhuis

Coördinator Recruitment

Contact over European Leisure Jobs

rnieuwenhuis@vacansoleil.com

Nandita Eldermans

International Recruiter

Contact over European Leisure Jobs

neldermans@vacansoleil.com

Dominique van der Wardt

Corporate Recruiter

Contact over Vacansoleil

dvanderwardt@vacansoleil.com