Skip to content

Over ons

Vacansoleil is een groeiende en dynamische organisatie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen.

Al sinds 1969 bieden wij luxe campingvakanties aan voor een betaalbare prijs, en dat doen we nog steeds. We zijn marktleider op het vasteland van Europa en we blijven groeien!

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven werken we in een ambitieus en enthousiast team dat er dagelijks voor zorgt dat onze gasten de tijd hebben van hun leven. Wat het werk bij ons zo gezellig, uniek en speciaal maakt, zijn de collega’s en de verhalen die wij delen. Reizen is het mooiste wat er is en met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen een onvergetelijke ervaring heeft. Bij Vacansoleil mag jij jezelf zijn. Iedereen is welkom! 

Ervaringen van collega’s 

Benieuwd hoe het is om als Vacansoleil medewerker in ons kantoor te werken? Lees hieronder ervaringen van je toekomstige collega's.

Solliciteren bij Vacansoleil

Ben je na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden en wil jij net als Floortje, Regina en Pascal werken bij Vacansoleil? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen doorlopen wij de volgende stappen om te kijken of we een match zijn:

Stap 1: Bevestiging sollicitatie

Zodra je we je sollicitatie hebben ontvangen sturen wij direct een bevestiging. Zo weet je zeker dat wij je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen.

Stap 2: Beoordelen sollicitatie

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen gaan we deze beoordelen. Wanneer blijkt dat wij een match zijn nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer we geen match zijn ontvang je een terugkoppeling.

Stap 3: Het gesprek

Onder het genot van een virtuele of fysieke kop koffie kijken we of we bij elkaar passen. Dit gesprek vindt in de meeste gevallen plaats met onze Corporate Recruiter en een medewerker van de afdeling waar jij solliciteert.

Stap 4: Tweede gesprek en het aanbod

Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan plannen we graag een tweede gesprek om dieper in te gaan op de inhoud van de functie. Dit gesprek vindt meestal plaats met de manager en een medewerker van de afdeling waar jij solliciteert.

Stap 5: Klaar om te beginnen

Na het positief afronden van alle stappen doen we je een aanbod en feliciteren we je graag met jouw nieuwe baan!